In de etalage

Er is een nieuw reserveringsportaal voor accommodatieverhuur online in de maak. We noemen het AVO 3rd GEN. Het bestaande webportaal heeft een metamorfose ondergaan en ziet er niet alleen fris uit, er zijn ook talloze nieuwe functies.

In deze versie kun je elke accommodatie goed in de etalage zetten. Voeg foto’s, een beschrijving, openingstijden en contactgegevens toe, zodat je klanten alle informatie op een centrale plaats kunnen terugvinden.

Zoeken is flink verbeterd. Er zijn meer filteropties, waaronder: wijken, categorieën, type accommodatie, activiteiten, oppervlaktes en tarieven. De accommodaties worden op een kaart getoond, zodat je beter inzicht hebt in de afstand.

Account

Zoeken en reserveren zonder account is ook in deze versie gewoon mogelijk. Je betaalt direct na het maken van een reservering via bijvoorbeeld iDeal, PayPal of creditcard.

Wanneer je wel een account hebt zijn er meer opties. Alle reserveringen zijn overzichtelijk op datum geordend. Je vindt heel eenvoudig informatie, zoals datum, tijd en adresgegevens. Een boeking annuleren of een accommodatie opnieuw vastleggen doe je met een druk op de knop.

Met een account is direct betalen niet nodig, elke reservering wordt op het contract van de relatie geplaatst. In je eigen omgeving staan ook documenten zoals facturen en contracten.

Bij de instellingen kun je straks kiezen voor extra opties, zoals zoeken op basis van je postcode, eerder geboekte accommodaties en herinneringen instellen.

Meer weten over AVM?

Ja

Responsive

Tijdens het ontwerp van het nieuwe webportaal is rekening gehouden met het gebruik op verschillende apparaten. De webpagina’s passen zich dan ook aan naar de vormfactor en grootte van het scherm.

Het is dus niet nodig om een separate app te downloaden uit de app- of playstore. Dit verlaagt de drempel voor gebruikers en maakt het voor beheerders veel eenvoudiger om de informatie up-to-date te houden.

New look & feel

Deze ontwikkeling komt volledig uit de koker van HTA. Software die past in het hedendaagse applicatielandschap.

  • Reserveren met of zonder account

  • Uitgebreide filtermogelijkheden

  • Account biedt extensieve functionaliteit

  • Geschikt voor gebruik op elk apparaat

Basislicentie

Het online reserveringsportaal (AVO) is een uitbreiding van de basislicentie en kan tegen meerprijs worden toegevoegd aan Accommodatie Verhuur Manager (AVM).

Voor klanten van HTA die de module AVO al gebruiken geldt dat zij de bestaande module kunnen upgraden tegen een meerprijs.

Gebruik het aanvraagformulier en vraag direct om een offerte.

OFFERTE

Published On: juli 8th, 2021 / Categories: Lokale Overheden, MKB, Vastgoed, Verhuren /