• 030 – 227 3333

Support?
Vastgoed2021-07-07T13:06:45+02:00

Vastgoed

Vastgoedbeheer is heel divers. Het zijn niet alleen de stenen waarvan je de gegevens wilt beheren, het gaat ook om processen en de gegevens van je klanten. Huurders, verhuurders en franchisers hebben zo allemaal eigen eisen en wensen. Met onze applicaties kun je daar handig op inspelen.

Ervaring telt

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring bij de ondersteuning van klanten in het vastgoed. Onze applicaties zijn volledig webbased en functioneel op vrijwel elk apparaat. Wij ontwikkelen onze software zelf, waardoor wij uitstekend kunnen inspelen op de veranderende markt. Franchise-, verhuur- en antikraakorganisaties maken mede daarom dankbaar gebruik van onze oplossingen.

Nieuws

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Informatie over nieuwe ontwikkelingen direct in je mailbox.

Vastgoed Informatie Management

Ideaal voor vastgoedbeheer met een hoog afbreukrisico zoals studentenhuisvesting, tijdelijke verhuur en antikraak.

Je kunt eenvoudig alle types contracten registreren en indexeren.

Koppel relatie- en contactgegevens zoals adres, e-mail en bankrekeningnummer aan het contract.

Indexeer en factureer op de door jouw manier op de door jou gekozen intervallen.

Inclusief webportaal voor o.a. woningzoekenden, huurders, aanbieders, reparatieverzoeken en verhuisverzoeken.

Dashboard

Het dashboard is een dynamisch overzicht waar je relevante informatie op kunt tonen, waaronder herinneringen. Maar je kunt er ook grafieken en diagrammen op kwijt. Wanneer je gebruik maakt van de functie activiteiten, zie je welke voor jou zijn aangemaakt. Zodra je een taak hebt volbracht verdwijnt hij. Dashboards zijn persoonlijk en individueel in te richten.

Webbased

Verwerk alle gegevens in onze SaaS-oplossing, met versleutelde gegevensopslag en automatische back-ups op Nederlandse servers. Gegevens hebben onderlinge relaties en zijn in de menu’s op meerdere plekken zichtbaar. Werk simultaan in meerdere tabbladen naast elkaar met verschillende zoekfuncties en records. Via gebruikersbeheer bepaal je zelf wie welke rechten heeft.

Franchising

Verbeter je positie en registreer alle informatie, waaronder BAG, BGT, WOZ, GBO, BVO, VVO, taxatie en exploitatie op één centrale plek.

Kies uit verschillende overeenkomsten, waaronder aan- en verkoop, huur, verhuur en onderhuur, exploitatie, allonge en gebruik. Inclusief service-, en promotionele kosten.

Koppel relatie- en contactgegevens zoals adres, e-mail en bankrekeningnummer aan het contracten, klachten en documenten.

Registreer en verwerk inkomende klachten. Verwijs voor afhandeling automatisch naar de juiste afdeling en personen. Monitor de status en analyseer waar de meest voorkomende klachten over gaan.

Factureren vanuit de applicatie is mogelijk. We ondersteunen ook koppelingen met verschillende boekhoudsystemen.

Nieuws

Load More Posts

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333