Help je klanten

HTA Software en Portavita gaan samenwerken om het proces van afspraken maken te vereenvoudigen voor klanten die gebruik maken van antistollingszorg.

Voor klanten met een verhoogd risico op trombose wordt door medewerkers van Portavita een doseringsadvies gegeven. Op het moment dat de medicatie bekend is, moet een afspraak worden gepland op de voorgeschreven dag.

Automatiseren van het proces

Het maken van afspraken gebeurt nu nog telefonisch. Met de koppeling realiseren we dat, meteen nadat de medewerker het doseringsadvies heeft ingevoerd in het systeem, een afspraakverzoek wordt gedaan bij Internet Afspraken Manager.

Onze software zal rekening houden met bepaalde voorwaarden, zoals de voorkeurslocatie en de datum, en vervolgens een tijdstip reserveren.

  • Ontlast medewerkers afsprakendesk

  • Geautomatiseerd proces

  • Communicatie via HL7 berichtenstandaard

Terugkoppeling

Het gereserveerde tijdstip, datum en de priklocatie worden teruggestuurd naar de applicatie van Portavita. De klant wordt op de hoogte gesteld via de app en via een geprinte afsprakenkaart.

Verbeter processen

Ziekenhuizen zijn erg veel tijd kwijt met het plannen van afspraken voor bloedpoli’s. Dit wordt gedeeltelijk al opgevangen door Internet Afspraken Manager, waarmee online een afspraak kan worden gemaakt.

Voor trombosepatiënten is het belangrijk dat de afspraak gepland kan worden op de voorgeschreven dag en wordt daarom meestal telefonisch afgehandeld.

 We verwachten met de koppeling 95% van de telefonische afspraken voor trombose te kunnen afvangen.

Controle

In de software wordt gemonitord hoeveel aanvragen per dag worden gedaan en hoeveel er daarvan succesvol zijn. Afspraakverzoeken die niet zijn ingevuld worden gerapporteerd, zodat de lijst handmatig kan worden weggewerkt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een klant zijn afspraak wil verzetten.

Basislicentie

Deze extensie is een uitbreiding van de basislicentie en kan tegen meerprijs worden toegevoegd aan Internet Afspraken Manager.

Het aantal mensen dat gebruik kan maken van de nieuwe functionaliteit is gelijk aan het aantal van de basislicentie.

Via het aanvraagformulier kun je direct een offerte aanvragen voor de uitbreidingen die je selecteert.

OFFERTE

Published On: april 21st, 2021 / Categories: Afspraken, Bloedpoli, HL7, Koppelingen, Zorg /