Eenvoudiger stromen scheiden

Je klanten maken een afspraak via het online reserveringsportaal. Via een kort stappenplan, waarin ze keuzes hebben uit o.a. locatie, datum en tijd kunnen ze zelf kiezen waar en wanneer ze bij je langskomen.

In onze applicatie kun je voor elke locatie instellen welke producten je aanbiedt en op welke dagen en tijdstippen je dat doet. Je kunt zelfs instellen dat bepaalde producten niet via het webportaal te reserveren zijn, maar wel telefonisch. In de agenda wordt er dan netjes een tijdblok gereserveerd.

Extra portaal

Maar, wat als je een tweede stroom klanten hebt, die ook via een portaal mogen reserveren en daarbij meer mogelijkheden moeten hebben? Denk aan professionals die beschikking krijgen over een vast tijdslot dat beschikbaar is, of een groep andere producten die zij kunnen reserveren.

Het is nu mogelijk om een tweede reserveringsportaal aan Internet Afspraken Manager te koppelen. Als het eerste portaal openbaar is, dan zorg je ervoor dat het tweede portaal alleen benaderbaar is voor een selecte groep gebruikers.

Hoe het werkt

Je kunt in de applicatie zelf locaties en productgroepen beheren. Aan het eerste portaal wijs je alle productgroepen toe die klanten kunnen reserveren.

Aan het tweede portaal wijs je eventueel dezelfde productgroepen toe en breid je dat uit, met de productgroepen die alleen door professionals te reserveren zijn. Dat kunnen ook interne klanten zijn, zoals medewerkers. De agenda houdt rekening met de aanvragen van beide portalen.

Dankzij onze klanten, voor onze klanten

De ontwikkeling van deze functionaliteit is ontwikkeld mede op verzoek van klanten van HTA Software. Wij willen onze klanten helpen hun werk eenvoudiger maken. Wij staan daarom altijd open voor nieuwe ideeën.

  • Efficiënter plannen

  • Aanmaken en gebruiken door teamleider

  • Scheid klanten van professionals

  • Beheers klantstromen

Basislicentie

Deze extensie is een uitbreiding van de basislicentie en kan tegen meerprijs worden toegevoegd aan Internet Afspraken Manager.

Het aantal mensen dat gebruik kan maken van de nieuwe functionaliteit is gelijk aan het aantal van de basislicentie.

Via het aanvraagformulier kun je direct een offerte aanvragen voor de uitbreidingen die je selecteert.

OFFERTE

Published On: juni 4th, 2021 / Categories: Afspraken, Algemeen, Bloedpoli, Cloud, Lokale Overheden, Portaal, Reserveren, Webbased, Zorg /