Plannen wordt eenvoudiger

Op steeds meer plaatsen moeten mensen vandaag de dag eerst een afspraak maken. In veel gemeentehuizen is het al een tijdje vaste prik en steeds meer bloedpoli’s en banken gaan ook volledig op afspraak werken. Onze software kan je daarbij helpen.

In onze software wordt een dag opgedeeld in kleine blokjes. Elk blokje vertegenwoordigt een afspraakmoment. Voor een teamleider was het tot vandaag een klus om voor elke week de agenda’s in te delen.

Templates

Je kunt nu voor elke dag de openingstijden definiëren in één of meerdere blokken en die opslaan in een template. Je kunt meerdere templates aanmaken met elk een andere invulling en een zelf gekozen benaming.

Bij het plannen van de agenda voor een locatie geef je handmatig de openingstijden in of in plaats daarvan een door jou aangemaakte template selecteren. De openingstijden uit de template worden direct in de agenda geplaatst en kun je eventueel direct aanpassen. De gekozen template wijzigt daardoor niet.

Uitzonderingsdagen

Wanneer je de openingstijden hebt ingegeven kies je een start- en einddatum. Dit bepaalt hoe ver vooruit de openingstijden worden gepland. De applicatie houdt geen rekening met bijzondere dagen, zoals Pasen, Pinksteren en kerst. Jouw organisatie is immers misschien wel gewoon geopend op die dagen.

We hebben daarom uitzonderingsdagen toegevoegd. De dagen uitzonderingen die je opgeeft worden tijdens het invullen van de openingstijden dan overgeslagen. Alle andere bestaande functies zijn ongewijzigd.

Dankzij onze klanten, voor onze klanten

De ontwikkeling van deze functionaliteit is ontwikkeld mede op verzoek van klanten van HTA Software. Wij willen onze klanten helpen hun werk eenvoudiger maken. Wij staan daarom altijd open voor nieuwe ideeën.

  • Efficiënter plannen

  • Aanmaken en gebruiken door teamleider

  • Ongelimiteerd aantal templates

  • Openingstijden tot op de minuut nauwkeurig

Basislicentie

Deze nieuwe ontwikkeling is standaard functionaliteit in de nieuwe versie van Internet Afspraken Manager. Alle klanten van HTA Software die gebruik maken van deze applicatie en een geldig onderhoudscontract hebben ontvangen deze update op korte termijn.