Afspreken voor de zorg

Ziekenhuizen en apotheken zijn plekken waar mensen in een hoog tempo komen en gaan. Het stroomlijnen van processen levert dan veel winst op.

Deze organisaties gingen je voor

Het begint vaak met een afspraak

Onze applicaties worden vaak gebruikt op plekken waar dagelijks veel mensen om medische redenen kortstondig een bezoek afleggen. Het gaat om o.a. poli’s voor bloedprikken, radiologie en apotheken. Tot voor kort locaties waar je zo kon binnenlopen. Vandaag de dag streven vrijwel alle poli’s naar werken op afspraak om de stroom mensen beter te spreiden over de dag.

Online of telefonisch reserveren?

Klanten maken online zelfstandig een afspraak via de website of het meegeleverde portaal. Medewerkers werken in de backoffice van hetzelfde systeem, maar hebben meer opties. Ze hebben toegang tot afgeschermde agenda's en producten die zich niet online laten plannen. Bovendien hoeven zij zich niet te houden aan voorlooptijden.

De applicatie helpt je sturen

Voor elke aangesloten locatie kun je instellen welke diensten beschikbaar zijn en op welke moment van de dag. Zo kun je desgewenst afspraken voor bepaalde diensten sturen. Bij sommige types afspraken is het handig dat we met de planner meedenken. Bij GTT-afspraken zoekt de applicatie bijvoorbeeld op datum naar tijdstippen met een bereik van maximaal twee uur.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Automatiseer waar mogelijk

Klinisch Chemisch en Hematologie Laboratoria maken een flinke stap voorwaarts omdat communicatie met Portavita wordt ondersteund. De aanvraag voor bloedprikken wordt door de systemen automatisch afgehandeld, waarna de klant een bevestiging ontvangt van de afspraak. Configuratie biedt aanvullende mogelijkheden bij het plannen in de agenda op de voorkeurslocatie en alternatieven.

Klantstromen

Je kunt het aan de voorkant nog zo goed regelen, de logistiek is minstens zo belangrijk. Nu de klant bij jou op locatie is, verandert het proces. Koppel ons klantverwijssysteem aan je afsprakensysteem voor de optimale customer journey.

Klantverwijzing

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

George Anderson

Digitalbox CEO

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333