• 030 – 227 3333

Support?
Zorg2021-06-17T12:15:01+02:00

Zorginstellingen en apotheken

In de zorg wordt van oudsher veel aandacht besteed aan de klant. Een bezoek is vaak niet vrijwillig. Verbeter je dienstverlening door duidelijkheid te geven over wanneer een klant bij jou terecht kan met zijn vraag en hoeveel tijd hij ervoor moet uittrekken.

Ervaring telt

We hebben al bijna 20 jaar ervaring bij zorginstellingen. Onze applicaties zijn volledig webbased, goed in te bedden in het applicatielandschap en functioneel op elk apparaat. Meerdere zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en apotheken maken gebruik van één of meerdere van onze oplossingen. Wij maken onze software helemaal zelf, waardoor wij uitstekend kunnen inspelen op de veranderende markt.

Nieuws

Afspreken

Online kiezen je klanten waarvoor ze komen, de locatie, datum en tijdstip. Jij bepaalt zelf welke informatie je nodig hebt.

Wanneer jouw organisatie over meerdere locaties beschikt, kun je per locatie de mogelijkheden instellen.

Kies zelf voor welke producten je klanten een afspraak kunnen maken en welke tijdsduur ermee samenhangt.

In de backoffice beschik je over een overzicht van alle afspraken met bijbehorende gegevens.

Breid de functionaliteit uit via koppelingen, zoals met Portavita, of verbeter de customer flow via ons klantverwijssysteem.

Meer

Deze organisaties gingen je voor

Alle applicaties worden zowel op basis van hosting als on-premise aangeboden

Klantverwijzing

Eenvoudig setup, updaten en beheren omdat de software webbased is. Gebruik een computer, tablet of mobiele telefoon om met het systeem te werken.

Applicatie biedt verschillende configuratiemogelijkheden. Eenvoudig aanpassen en uitbreiden systeem met extra hardware en functionaliteit.

Realtime monitoren wachtrij. Live dashboard toont actuele informatie. Stel KPI in voor analyse van streefwaarden. Inclusief heatmapping, automatische rapporten, signalering en berichten versturen.

Onderzoek klanttevredenheid door uitbreiding van het systeem. Bedenk zelf welke vragen je wil stellen en pas naderhand aan. Direct te koppelen aan de service of volledig anoniem in de ruimte.

Koppel met afsprakensysteem voor gesloten proces.

Meer

Abonneer je op de nieuwsbrief.

Informatie over nieuwe ontwikkelingen direct in je mailbox.

Dashboard

Het dashboard is een handig overzicht waarop je alle afspraken ziet met de service waarvoor de klant komt. Zodra je een afspraak aanklikt wordt direct het record geopend en kun je alle afspraakinformatie bekijken. Via het dashboard kun je de klant handmatig inchecken wanneer je dit niet via de aanmeldzuil laat verlopen. Het dashboard is persoonlijk en je kunt er bijvoorbeeld ook grafieken en diagrammen op tonen.

Koppeling Portavita

Klanten die onder behandeling zijn van een zorgverlener voor bijvoorbeeld antistollingsadvies moeten op gezette tijden bloedprikken. Er is een koppeling tussen Internet Afspraken Manager en de software van Portavita, waardoor automatisch een prikafspraak wordt gemaakt op het moment dat een nieuw doseringsadvies wordt afgegeven. Er wordt rekening gehouden met de voorkeurslocatie en alternatieven.

Nieuws

Load More Posts

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333