Afspreken voor retailers

Niet veel bedrijven kennen zoveel dynamiek als een winkel. Bezoekers lopen kriskras door elkaar, stellen vragen, pakken producten en moeten ook nog afrekenen. Met de juiste applicatie kun je die stromen nu nog beter sturen.

Deze organisaties gingen je voor

Het begint steeds vaker met een afspraak

Onze applicaties worden vaak gebruikt op plekken waar dagelijks veel mensen kortstondig een bezoek afleggen. Het gaat o.a. om winkels, apotheken en bankgebouwen, waar je niet lang geleden nog gewoon kon binnenlopen met je vraag maar nu een plaatsje moet reserveren.

Online of telefonisch reserveren?

Klanten maken online een afspraak via je website of het meegeleverde portaal. Je stelt zelf in hoeveel tijd er zit tussen de reservering en de daadwerkelijke afspraak. Op het dashboard zie je van elke afspraak het tijdstip, de naam van de klant en het gekozen product. Als de klant zich meldt, check je hem in.

De applicatie helpt je sturen

Voor elke aangesloten locatie kun je instellen welke producten en diensten beschikbaar zijn. Dagen en openingstijden regel je helemaal zelf, net als de tijdsduur die eventueel gekoppeld is aan de afspraak en het aantal personen dat komt. Heb je een grote winkel dan maak je meer tijdsloten beschikbaar en kunnen er meer klanten reserveren.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Automatiseer waar mogelijk

We ontwikkelen voortdurend nieuwe functionaliteit zodat onze applicaties nog beter aansluiten bij de processen. Standaard is de koppeling met ons klantverwijssysteem, waardoor je klanten een gesloten proces doorlopen.

Klantstromen

Je kunt het aan de voorkant nog zo goed regelen, de logistiek is minstens zo belangrijk. Nu de klant bij jou op locatie is, verandert het proces. Koppel ons klantverwijssysteem aan je afsprakensysteem voor de optimale customer journey.

Klantverwijzing

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

George Anderson

Digitalbox CEO

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333