• 030 – 227 3333

Support?
Verhuren voor lokale overheden2021-07-08T16:14:39+02:00

Verhuur voor lokale overheden

Veel gemeentes beheren accommodaties zoals sporthallen, zwembaden en buurthuizen. Met accommodatieverhuur manager regel je alles vanuit één applicatie.

Nieuws

Deze organisaties gingen je voor

Ontzorgen staat voorop

Het beheer van de reserveringen van accommodaties is een tijdrovende klus. Het gaat niet alleen om de afspraak, maar vaak ook om facturatie, het regelen van toegang via sleutels of een digitale link, tarieven en indexeren. En dan hebben we het nog niet gehad over seizoensplanningen, online betalen en aansturing van klimaatsystemen.

Online of telefonisch reserveren?

Klanten maken online zelfstandig een afspraak via de website, of het meegeleverde portaal. Afhankelijk van de instellingen is inloggen geen vereiste. Ze krijgen een overzicht van alle accommodaties en welke activiteiten daar mogelijk zijn. Van elke accommodatie zijn op datum de beschikbare tijden zichtbaar. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook, de medewerker werkt in de backoffice van dezelfde applicatie.

Jij bepaalt hoe het werkt

Je bepaalt zelf voor elke accommodatie de openingstijden en of er sprake is van minimale en maximale huur. Wanneer je bijzondere dagen wilt uitsluiten van verhuur, zoals bepaalde feestdagen, is dat mogelijk. Bij het maken van een langetermijnplanning wordt rekening gehouden met de voorwaarden en correcties doorgevoerd in het schema.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Automatiseer waar mogelijk

Via onze Toegangscontrolebox kun je de toegang tot een accommodatie digitaal regelen. Vanuit de applicatie wordt dit gekoppeld aan het verhuurmoment. Een huurder opent de deur via een link in de toegezonden e-mail. Vaste huurders krijgen een vaste code, eenmalige huurders een unieke. Koppel het klimaatsysteem en de accommodatie is al verlicht en voorverwarmd. Na afloop schakelt de TCB alles weer uit.

Liever niet digitaal?

Wanneer je liever sleutels of badges uitgeeft, kun je dat in de applicatie bijhouden. Via sleutelbeheer registreer je voor elke uitgiftelocatie het aantal sleutels van elke accommodatie. Als je een sleutel uitgeeft is dat gekoppeld aan de verhuur en dus de relatie. Je print een uitgiftebewijs uit en registreert de borg. De applicatie geeft aan welke sleutels je moet meegeven aan de huurder en werkt de actuele voorraad bij.

Niet onbelangrijk: de centjes

Klanten die via het online portaal reserveren kun je een betaallink aanbieden. Via iDeal is de reservering dan meteen afgehandeld en ontvangt je klant een bevestiging. Achteraf betalen is ook mogelijk. Van elke verhuur wordt een contract aangemaakt en op basis daarvan factureer je. Vaste huurders zien alle data terug in een overzicht, inclusief correcties.

Boekhouden via een externe applicatie

De applicatie communiceert met o.a. Key2Financiën en Civision Innen. Via een op maat geconfigureerd exportbestand leveren we de gegevens over kostenplaatsen en grootboeknummers aan. De controller kan het bestand voorafgaand aan de import nog controleren. Voor Twinfield en Accountview bestaan live koppelingen.

Vinger aan de pols

Een goede boekhouding valt of staat met zorgvuldigheid. Elk jaar worden de tarieven van accommodaties aangepast en met sommige relaties zijn wellicht afspraken gemaakt. Dit is in de applicatie eenvoudig in te stellen. Een boekhouder moet ervan op aan kunnen dat de cijfers kloppen. Via audit trail worden de handelingen van gebruikers gelogd, de overschreven waarde en de nieuwe waarde.

Nieuws

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

“Indeed, the woes of Software Engineering are not due to lack of tools, or proper management, but largely due to lack of sufficient technical competence."

Niklaus Wirth

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333