Begraven voor lokale overheden

Met begraafplaatsadministratie manager kun je gegevens over begraafplaatsen en overledenen beheren en delen met rechthebbenden, nabestaanden en relaties.

Deze organisaties gingen je voor

Ontzorgen

Begraven vraagt om zorgvuldigheid, niet alleen administratief. Verwerk alle gegevens in onze SaaS-oplossing, met versleutelde gegevensopslag en automatische back-ups op Nederlandse servers. Gegevens hebben onderlinge relaties en zijn in de menu’s op meerdere plekken zichtbaar. Werk simultaan in meerdere tabbladen naast elkaar met verschillende zoekfuncties en records.

Registreer alles

De applicatie biedt de mogelijkheid om vrijwel alle gegevens te registreren en verplicht je tegelijk tot bijna niets. Je kiest zelf welke velden je gebruikt, welke verplicht zijn om te vullen en of ze een andere naam moeten krijgen. Hetzelfde geldt voor de nummering van bijvoorbeeld graven, de posities in graven en artikelen en kostprijzen die gebruikt kunnen worden voor facturatie.

Digitale kaarten voor binnen en buiten

Koppel de gegevens aan een digitale kaart. Voor medewerkers bij de gemeente, zoals de beheerder van de begraafplaats, is aan de hand van een legenda de status van elk graf zichtbaar. Als je een graf selecteert verschijnt alle daaraan gekoppelde informatie. Dezelfde kaart kan getoond worden aan burgers. Zij kunnen dan heel eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld familie.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Online agenda voor plechtigheden

Een online agenda geeft uitvaartondernemers de mogelijkheid om digitaal een tijdstip te reserveren voor bijvoorbeeld een begrafenis. De ingebouwde intelligentie houdt er rekening mee, dat er niet twee plechtigheden tegelijk kunnen plaatsvinden op dezelfde begraafplaats. Of juist wanneer een bode zich moet verplaatsen dat daar tijd voor is gereserveed.

Mobile

Voor begraafplaatsbeheerders is het prettig als zij op de begraafplaats informatie kunnen opzoeken of meldingen kunnen maken van graven. Via mobile hebben zij toegang tot dezelfde informatie als de desktopapplicatie. Via deze module uploadt je foto's direct bij het geselecteerde graf en maak je ook activiteiten aan. Handig als bijvoorbeeld een grafsteen beschadigd is. Via rechten en rollen bepaal je de mogelijkheden.

Niet onbelangrijk: de centjes

In de applicatie werk je met kostenregels. Die zijn gebaseerd op de artikelen en de kostprijzen die je daarvoor zelf hebt ingevoerd. Op basis van de kostenregels kun je orders en facturen aanmaken. Gedurende het jaar houdt het dashboard bij welke grafrechten verlengd moeten worden en kun je daarna heel eenvoudig de bijbehorende orders gereedmaken.

Boekhouden via een externe applicatie

De applicatie communiceert met o.a. Key2Financiën en Civision Innen. Via een op maat geconfigureerd exportbestand leveren we de gegevens over kostenplaatsen en grootboeknummers aan. De controller kan het bestand voorafgaand aan de import nog controleren. Voor Twinfield en Accountview bestaan live koppelingen.

Vinger aan de pols

Een goede boekhouding valt of staat met zorgvuldigheid. Elk jaar worden de tarieven van accommodaties aangepast en met sommige relaties zijn wellicht afspraken gemaakt. Dit is in de applicatie eenvoudig in te stellen. Een boekhouder moet ervan op aan kunnen dat de cijfers kloppen. Via audit trail worden de handelingen van gebruikers gelogd, de overschreven waarde en de nieuwe waarde.

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

"I started Shutterstock out of my own need. I'd previously created a few software companies, and each time, I struggled to find affordable images to use on my websites."

Jon Oringer

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333