• 030 – 227 3333

Support?
Afspreken voor lokale overheden2021-07-08T16:11:38+02:00

Afspreken voor lokale overheden

Het gemeentehuis is een plek waar veel diensten worden geleverd. Dankzij afspraak- en wachtrijmanagement weet elke bezoeker waar en wanneer hij terecht kan.

Nieuws

Deze organisaties gingen je voor

Het begint vaak met een afspraak

Onze applicaties worden vaak gebruikt op plekken waar dagelijks veel mensen kortstondig een bezoek afleggen. Het gaat o.a. om gemeentehuizen en bankgebouwen, waar je niet lang geleden nog gewoon kon binnenlopen met je vraag. Vandaag de dag werkt vrijwel elke organisatie op afspraak.

Nieuws

Online of telefonisch reserveren?

Klanten maken online zelfstandig een afspraak via de website, een app of het meegeleverde portaal. Medewerkers werken in de backoffice van hetzelfde systeem, maar hebben meer opties. Ze hebben toegang tot afgeschermde agenda's en producten voor afdelingen die zich niet online laten plannen. Bovendien hoeven zij zich niet te houden aan voorlooptijden.

De applicatie helpt je sturen

Voor elke aangesloten locatie kun je instellen welke diensten beschikbaar zijn en op welk moment van de dag. Daarnaast kun je voor elke dag het aantal balies en kamers instellen. Producten met een grotere vraag kun je eventueel bij meer punten behandelen. Hetzelfde geldt voor diensten met een korte doorlooptijd, zoals bijvoorbeeld de afgifte van een rijbewijs.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Automatiseer waar mogelijk

We ontwikkelen voortdurend nieuwe functionaliteit en onze applicaties kunnen koppelen met andere producten. Zo maken klanten een afspraak via de gemeenteapp van Seneca. Nieuwe afspraken komen terecht in de MS Outlook agenda's van medewerkers en de receptie. En als een klant zich meldt voor een afspraak in het gemeentehuis wordt een bericht verstuurd naar de desbetreffende medewerker.

Klantstromen

Je kunt het aan de voorkant nog zo goed regelen, de logistiek is minstens zo belangrijk. Nu de klant bij jou op locatie is, verandert het proces. Koppel ons klantverwijssysteem aan je afsprakensysteem voor de optimale customer journey.

Klantverwijzing

Nieuws

Load More Posts

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

"There is a constant need for new systems and new software."

Marc Andreessen

INFORMATIEAANVRAAG

030 - 227 3333