Begraven voor parochies

Met begraafplaatsadministratie manager kunt u gegevens over begraafplaatsen en overledenen beheren en delen met rechthebbenden, nabestaanden en relaties.

Ontzorgen

Begraven vraagt om zorgvuldigheid, niet alleen administratief. Verwerk alle gegevens in onze cloud-oplossing, met versleutelde gegevensopslag en automatische back-ups op Nederlandse servers. U hoeft geen software te installeren, de applicatie werkt in uw webbrowser. Zo heeft u geen omkijken naar hardware en kunt u vanaf elke computer bij de gegevens.

Registreer alles

De applicatie biedt de mogelijkheid om vrijwel alle gegevens te registreren en verplicht u tegelijk tot bijna niets. U kiest zelf welke velden u gebruikt, welke verplicht zijn om te vullen en zelfs of ze een andere naam moeten krijgen. Hetzelfde geldt voor de nummering van bijvoorbeeld graven, de posities in graven en artikelen en kostprijzen die gebruikt kunnen worden voor facturatie.

Digitale kaarten voor binnen en buiten

Het is mogelijk de gegevens aan een digitale kaart te koppelen. Op de kaart is aan de hand van een legenda de status van elk graf zichtbaar. Van een geselecteerd graf verschijnt alle daaraan gekoppelde informatie. Voor het gebruik van kaarten is een digitale tekening van de begraafplaats nodig. Indien deze niet beschikbaar is, kunnen wij die voor u laten vervaardigen.

Een productspecialist vertelt je graag meer

Contact

Online agenda voor plechtigheden

Een online agenda geeft uitvaartondernemers de mogelijkheid om digitaal een tijdstip te reserveren voor bijvoorbeeld een begrafenis. De ingebouwde intelligentie houdt er rekening mee, dat er niet twee plechtigheden tegelijk kunnen plaatsvinden op dezelfde begraafplaats. Of juist wanneer een bode zich moet verplaatsen dat daar tijd voor is gereserveed.

Mobile

Voor beheerders is het prettig als zij op de begraafplaats informatie kunnen opzoeken of meldingen kunnen doen. Via mobile hebben zij toegang tot dezelfde informatie als de desktopapplicatie. Via deze module uploadt u foto's direct bij het geselecteerde graf en maakt u activiteiten aan. Handig als bijvoorbeeld een grafsteen beschadigd is. Via rechten en rollen bepaalt u de mogelijkheden.

Niet onbelangrijk: de centjes

In de applicatie werkt u met kostenregels. Die zijn gebaseerd op de artikelen en de kostprijzen die u zelf hebt ingevoerd. Op basis van de kostenregels kunt u orders en facturen aanmaken. Gedurende het jaar houdt het dashboard bij welke grafrechten verlengd moeten worden en kun u heel eenvoudig de bijbehorende orders gereedmaken.

Boekhouden via een externe applicatie

De applicatie communiceert via live koppelingen met Twinfield en Accountview. Export van ordergegevens naar een ander boekhoudpakket is mogelijk via een op maat geconfigureerd exportbestand. De gegevens over kostenplaatsen en grootboeknummers worden dan semiautomatisch uitgewisseld. De controller kan het bestand voorafgaand aan de import nog controleren.

Vinger aan de pols

Een goede boekhouding valt of staat met zorgvuldigheid. Elk jaar worden de tarieven van accommodaties aangepast en met sommige relaties zijn wellicht afspraken gemaakt. Dit is in de applicatie eenvoudig in te stellen. Een boekhouder moet ervan op aan kunnen dat de cijfers kloppen. Via audit trail worden de handelingen van gebruikers gelogd, de overschreven waarde en de nieuwe waarde.

Beproefde technologie is standaard

Standaard software

Maatwerk configuratie

We leveren een commercial of-the-shelf applicatie. Via configuratie zorgen we ervoor dat het product bij de gebruiker aansluit.

Hosted oplossing

Geen omkijken naar hardware

De data worden versleuteld opgeslagen op servers die op Nederlandse bodem staan en ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Webbased applicatie

Beschikbaar op elk apparaat

De applicaties werken op elk apparaat met een up-to-date browser. Er zijn geen plugins nodig om met de software te werken.

99,5%

Uptime

Hosting via Nederlandse servers

0

Plugins

Geen invoegtoepassingen client side

27001

ISO

Data-encryptie

Meer informatie nodig?

Laat je gegevens achter of bel ons. We brengen je dan in contact met één van onze medewerkers.

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

George Anderson

Digitalbox CEO

INFORMATIEAANVRAAG

030 – 227 3333